Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Καλησπέρα σε όλους, έχω μέρες να σας γράψω και με στεναχωρεί πολύ αυτό, όπως σας είχα πει λόγω της υγείας μου έπρεπε να ξαπλώνω συνέχεια και να μην ασχολούμαι με τίποτα, τα πράγματα για μένα όμως δεν πήγαν και τόσο καλά παρόλο που έκανα ότι μου είπε ο γιατρός, δυστυχώς το μωράκι μου το έχασα και ήμουν αρκετές μέρες στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι καλά, σωματικά τουλάχιστον αν και η εγχείρηση ήταν δύσκολη, σας υπόσχομαι ότι θα επανέλθω δρυμήτερη σε λίγες μέρες, με δυνάμεις και ψυχολογία ελπίζω καλύτερη.

Σας ευχαριστώ όλους που όταν σας είχα πει για αυτό το μωρό μου δώσατε τις καλύτερες ευχές, να είστε όλοι καλά και να ξέρετε ότι σας έχω μέσα στην καρδιά μου πάντα.

Φιλια πολλά!!!

12 σχόλια:

Γιάννης Παππάς είπε...

λυπαμαι καλη μου
η ζωή μπροστα σου ειναι
την αγαπη μου

ΚωνσταντίνοςΚΔ είπε...

Πώπω, τι ξαφνικό ήταν αυτό,σα χαστούκι μου ήρθε. Δεν μπορώ να πω οτι καταλαβαίνω ακριβώς πώς νιώθεις, αλλά νιώθω πολύ άσχημα, είχε χάσει και η μητέρα μου ένα παιδί έτσι. Όμως η ζωή συνεχίζεται και υπάρχει χώρος για πολλά παιδιά, μην ανησυχείς.

Κι εμείς μέσα στην καρδιά μας σε έχουμε, να είσαι καλά και ευτυχισμένη εύχομαι.

mariw είπε...

Καλή δύναμη κοριτσάκι. Και όπως λένε και οι παραπάνω… η ζωή είναι μπροστά. Είμαι σίγουρη ότι είναι δύσκολο, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι εσύ είσαι δυνατή.

Να είσαι καλά και από δω και πέρα μόνο καλές ειδήσεις να έχεις να μας πεις για τη ζωή σου.

thomai είπε...

Καλησπέρα,

σας ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας,

Γιάννη μου το ξέρω ότι η ζωή είναι μπροστά μου, θα το παλέψω για να βγω δυνατή και γερή από την όλη κατάσταση.

Κωνσταντίνε μου,

δεν πειράζει που δεν καταλαβαίνεις πως μπορεί να νιώθω αυτή την στιγμή και σου εύχομαι να μην το νιώσεις ποτέ, ούτε εσύ ούτε κανένας, μου φτάνουν τα καλά σου λόγια και σίγουρα υπάρχει χώρος για πολλά παιδιά ακόμα.

Mariw μου,

είναι πολύ δύσκολο αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω, ήδη έχω αρχίσει να νιώθω κάπως καλύτερα.
Ξέρεις το ρητό που λένε ''ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό'' έτσι και εγώ, από εδώ και πέρα θα κοιτάω μπροστά και σύντομα θα σας πω καλά νέα γιατί παρόλο που ακυρώθηκε ο γάμος μου για λίγο καιρό σε λίγες μέρες, μόλις σηκωθώ από το κρεβάτι θα αρχίσω πάλι τις ετοιμασίες και θα σας λέω από εδώ τις ανησυχίες μου μέχρι να γίνει.

Φιλιά σε όλους και σας ευχαριστώ πάλι.

Σουζάνα Xατζηνικολάου είπε...

Θωμαή μου μη στεναχωριέσαι, όλα θα φτιάξουν, να ΄σαι σίγουρη. Τί να γίνει, καμιά φορά η ζωή τα φέρνει αλλιώτικα απ΄ ό,τι περιμένουμε. Σημασία έχει ότι έχεις τον άντρα σου που σε αγαπάει και την οικογένειά σου που σε στηρίζει, και όλα θα πάνε καλά από ΄δω και μπρος. Σου εύχομαι γρήγορα περαστικά, να σηκωθείς και να συνεχίσεις τις ετοιμασίες για τον πιο όμορφο γάμο που έγινε ποτέ. Η σκέψη μας είναι μαζί σου. Και μας έλειψες. :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

annafrank είπε...

γλυκειά μου σε συμερίζομαι πολύ και σε νοιώθω...Και εγω βρέθηκα πριν λιγα χρόνια στην θέση σου...Αργησα να καταλάβω ομως οτι η ζωή συνεχίζεται!!Η ζωή ...ειναι ισως λίγο παρακάτω...Θωμαή μου προχώρα η ζωή θα σε ανταμοίψει μια αλλη στιγμή..ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό έτσι και εσύ, από εδώ και πέρα να εισαι δυνατή!!!Φιλια

thomai είπε...

Καλημέρα στα πιο καλά παιδιά του κόσμου.

Σουζανάκι μου,

αν και τα είπαμε από το τηλέφωνο, θέλω να σου πω πάλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ότι στον γάμο σίγουρα θα το κάψουμε.
Πράγματι έχω τους δικούς μου ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στήριξαν στην όλη φάση.


Σκρουτζάκο μου,

ήταν μεγάλο χτύπημα αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω.
Ήδη άρχισα να πηγαίνω κάποιες ώρες στην δουλειά για να ξεχνιέμαι και είναι πιο εύκολο.
Δεν ήταν εύκολο αλλά δεν το βάζω κάτω και σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθουν τα καλύτερα.


Annafrank,

τέτοιες καταστάσεις πράγματι αν δεν σε σκοτώσουν σε κάνουν δυνατότερο. Η ζωή συνεχίζεται και σίγουρα υπάρχει κάτι παρακάτω, απλά μέχρι να φτάσω στο παρακάτω είναι το δύσκολο...
Δυστυχώς εγώ, εσύ και πόσες άλλες γυναίκες το έχουν πάθει αυτό και είναι ίσως από τα δυσκολότερα πράγματα που μπορεί να ζήσει κάποιος. Όπως μου είπαν κάποια άτομα και συμφωνώ μαζί τους, δεν ήταν δικό σου το μωρό, ήταν του Θεού και το αγάπησε πολύ και το πήρε, αυτό θέλω να πιστεύω ότι εκεί που είναι, είναι καλύτερα και κάποια μέρα ίσως, σε κάποια χρόνια να το γνωρίσω και να το πάρω αγκαλιά.

Να είστε όλοι καλά και να κοιτάτε τη ζωή στα μάτια.

Φιλιά πολλά.


Υ.Γ. Η ΚΕΛΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ;

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕΣ;ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;